Samarbejde

Samarbejde og forløbsmuligheder

I skovens dybe stille ro...i skoven er der ikke stille! MEN lydene er naturskabte og det giver dig derfor en unik mulighed for i et GeoCoaching forløb, at lade batteriet op og fylde dig med et fornyet overskud, som du har med dig retur på jobbet og derhjemme.

Det er at komme tilstede i NUET - i væren. Vi indgår et samarbejde, fordi du gerne vil have muligheden for at deltage i et skræddersyet forløb i naturen. Med målrettet tid til fordybelse, noget som for mange ellers blot er en mangelvare. Det er ikke alt vi kan løse, men meget kan gøres mere overskueligt når din viden, ressourcer og handlinger kobles sammen. Og i naturen sker der en automatisk og intuitiv forankring i kroppen, af de mentale ting du løser undervejs. Det er faktisk ret smart!

One size fits nobody

Virksomheder, organisationer og mennesker har forskellige behov. Det betyder derfor også, at du får et tilrettelagt og skræddersyet GeoCoaching forløb der passer præcis til dit og virksomhedens behov. Jeg ved af erfaring, at udvikling og resultater vokser frem over tid og bedst i et miljø, hvor der er aktivt følgeskab og sparring undervejs. Nogen foretrækker en samtale hver 3. måned og andre af mine kunder kører intensive forløb med samtaler hver 14. dag. Det er individuelt og derfor arbejder vi med fleksible løsninger til enhver tid.

Ring eller skriv for at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig - forløbsmuligheder og tilbud der passer konkret til dine behov.

”Det går både ud over energien og humøret, så for mig er det en nobrainer, at der skal være plads til gåturene i dagligdagen”

Chris MacDonald