GeoCoaching Company

Passionen med GeoCoaching er ganske enkelt at bringe erhvervslivet, mennesker og naturen tættere på hinanden. Uden en masse hokus-pokus! Når vi med vores viden ved, at naturens kræfter er helbredende for mennesket, giver det jo bare rigtig god mening at bruge det, vi har lige for næsen af os.

Med masser af motivation, frisk luft og med naturen som vores ramme arbejder vi med aktuelle problemstillinger på en jordnær og konkret måde. Overskrifter fra andre kundeforløb: Digital detox, konflikthåndtering, forebyggelse af stress, tilbage fra sygemelding, at finde sin plads i konstante forandringer og hvordan du tackler ensomhed og livskriser.

”For naturen er rummelig; Den kræver ingenting af dig, og så kender du intuitivt dens sprog, for det ligger dybt i dine gener.”

Cand.med. Peter Qvortrup Geisling

 
 
DSC06565-109-110.jpg
 
 

Mit navn er Janne Jensenius,
og jeg er kvinden bag GeoCoaching Company

Jeg tror, på styrken i mennesker og virksomheder! Og jeg tror på, at vi alle drives af et ønske om, at leve harmonisk og uden smerte i vores (arbejds)liv – det går jeg selv konstant efter.
Sommertider lykkes vi og andre gange falder vi på vejen. Nogle gange er de bump på vejen vi falder over, som afgrundsdybe huller, og jeg ved fra egne erfaringer, hvor mørkt sådan et hul kan føles både i arbejdslivssammenhæng og privat. Derfor er det min insisterende mission at hjælpe dig til selv, at finde op igen, opdage dine ressourcer og bruge dem på den bedst mulige måde, med udgangspunktet i dit ståsted. Og nogle gange må man støtte sig til andre for at kunne rejse sig mod lyset.

En mangeårig fordybelse i naturens helbredende kræfter og menneskets psykologi og fysiologi, kombineret med evnen til at forbinde indsigterne til konkrete forretningsmæssige resultater, er den afgørende nøgle i min måde at arbejde på.

Mit speciale er i virkeligheden et sammenkog af at være; Professionel erhvervscoach, Natur-nørd, forretningskvinde, mikro-eventyrer, og optaget af livets eksistentielle spørgsmål og udfordringer. Denne kombination har vist sig særdeles værdifuld, for mine klienter.

Du kan også få det her at vide:

  • Født september 1979

  • Sammenbragt familie, gift med Thomas og mor til Adam og Rebekka, samt bonusmor til Sarah, Philip og Mathilde.

  • ACC. ICF Coach - Medlem af International Coach Federation (ICF) Aligned Action Programme

  • Psykoterapeut MPF - Medlem af Dansk Psykoterapeutforening samt FaDP

  • NLP Counsellor

  • NLP Master Practitioner

  • Mindfulness Instruktør

  • Uddannet Prof. BA i Ledelse & Grafisk Produktion – Den Grafiske Højskole i Emdrup

  • Mentor for unge i Landsforeningen for Talentspejdere

Erfaringsgrundlag

Jeg har gennem 15 år arbejdet i store danske erhvervsvirksomheder indenfor disciplinerne salg, procesoptimering, teamledelse, forretningsudvikling og karriererådgivning. Omdrejningspunktet har hele vejen igennem været med fokus på kommunikativt og adfærdsmæssigt at bringe det bedste frem hos den enkelte kunde, kollega, leder og samarbejdspartner.

”Jeg tror på, at mennesker flytter sig selv med den rigtige hjælp. Derfor flytter jeg ingen fra A-Z — du går selv hele vejen”

Janne Jensenius

 
 
DSC06478-123.jpg